WPS-Logo-PNG-Square
 1. Startside
 2. Konsept
 3. Starbucks We Proudly Serve
Hva er Starbucks We Proudly Serve?

Hva er Starbucks We Proudly Serve?

Starbucks We Proudly Serve er et førsteklasses selvbetjeningskonsept som bringer den autentiske Starbucks-opplevelsen til arbeidsplassen din eller til kunder som er på farten.

Designet med samme utseende og følelse som på en Starbucks kafe, gir Starbucks We Proudly Serve en hel rekke drikkevalg ved bruk av den nyeste teknologien innen kaffemaskiner, samt et unikt modulbasert system for bruk på forskjellige kontor og offentlige områder.

Med Starbucks We Proudly Serve vil dine ansatte og kunder nyte en helt ny kaffeopplevelse – uansett hvor de er.

Starbucks til ulike behov

Samtaler starter, og idéer følger
På kontoret
Møt nye venner, del og lær
På skoler
Ta en pause, og lad opp batteriene
I helsesektoren
Slapp av, og ta en pause
På reise og langs veien
Gode film fortjener en god kopp kaffe
På kino
Komfort og kvalitet på farten
På flyplass
00:00 / 00:00

Starbucks on the go concept video

Din Starbucks-meny

Din Starbucks-meny

- Et utvalg av kaffebarens favoritter

Alle Starbucks We Proudly Serve kaffe- og espressodrikker lages av de autentiske Starbucks oppskriftene, ferske kaffebønner og fersk melk som gir perfekt skum. Du kan til og med lage din egen kaffedrikk ved å tilføre sirup og ekstra espresso. Velg fra en rekke favoritter ved å bruke mørk Espresso Roast, brygget fra samme 100 % Fairtrade bønner som hos Starbucks, eller Medium Roast Kenya for en mildere smak. Du kan også nyte oppfriskende Tazo-te, velsmakende kakaodrikker og andre spesialiteter.

Starbucks og Selecta

Det beste innen kaffe og service

Vi har ført sammen verdens favorittkaffemerke med Selecta, Europas ledende vendingselskap, for å gi den beste servicekvalitet – hver dag, eller når det måtte passe deg.

Med det største nettverket av servicekonsulenter og teknikere i Europa vil Selecta installere ditt nye selvbetjeningskonsept og garantere konsistent kvalitet i hver eneste kopp. Uansett om du ønsker totalservice, et enklere servicenivå eller et kontantløst betalingssystem, har Selecta fleksible løsninger utformet for å tilpasses dine behov. Vi gir deg også alt du behøver for å reklamere for ditt flotte utvalg av varme drikkevalg. 

Markedsføring og kampanjer

Markedsføring og kampanjer

Vi gir deg alt du behøver for å reklamere for ditt utmerkede utvalg av varme drikker, inklusiv reklamemateriale og en kalender med sesongvarer, for å skape interesse for nye produkter og fremme salget ditt.  

Sterk forpliktelse til etisk anskaffelse

Sterk forpliktelse til etisk anskaffelse

- Hjelper bønder og miljøet

Siden Starbucks åpnet for første gang i 1971 har det alltid handlet om kaffekvalitet. Starbucks er lidenskapelig opptatt av etisk anskaffelse og bruker kun de fineste Arabica-bønnene, brenner dem med stor presisjon samt kjøper kaffe på en måte som ivaretar menneskene og stedene som produserer den. En forpliktelse til ansvarlig innkjøpspraksis, støtte til bønder, låneprogrammer og skogsvernarbeid gir en bedre fremtid for bøndene og for jorden vår.

Ring til oss og hør mer om vårt Starbucks tilbud

 • Forespørsler om virksomheten

  Tilbudsforespørsel

  Fyll ut skjema

 • Generelle henvendelser

  800 30 690

  Kundesupport@no.selecta.com

   

  Mandag - Fredag:   0800 – 1600

 • Feilmelding

  Kundesupport@no.selecta.com

  Vi løser det så snart som mulig