Operationele service

Kies je voor volledige ontzorging? Onze operators vullen en reinigen de automaten en houden voor jouw organisatie het voorraadbeheer bij. Eerstelijns storingen worden direct opgelost en je geniet zorgeloos van de (warme) drankenvoorziening.

De Operator als gastheer/-vrouw

Wij nemen de zorg van de koffievoorziening volledig over en bieden hoge kwaliteit op het gebied van beschikbaarheid en hygiëne. De koffiemachines worden goed schoongemaakt en tijdig op de juiste wijze gevuld.

Onze vaste operators zijn verantwoordelijk voor:

  • Hygiënische verzorging: je vaste operator onderhoudt dagelijks de apparatuur volgens HACCP-richtlijnen*. Het controleren van de koffieautomaten, uitvoeren van het spoelprogramma, legen van de lekbak, schoonmaken van de binnen- en buitenkant zijn onderdeel van de verzorging.
  • Eerstelijns service: kleine technische storingen worden door onze service operators zelf opgelost (tevens kleine 2e lijns storingen).
  • Ingrediëntenlogistiek (voorraadbeheer): bestellen, controleren en beheren volgens de fifo-methode.
  • Gastheerschap: je vaste service operator fungeert als gastheer/-vrouw voor jouw organisatie.

*Jaarlijks houdt Selecta een kwaliteitsaudit waarin ook wordt gecontroleerd of de machines voldoen aan de geldende HACCP-normen.

De verzorgingsroutes bepalen wij aan de hand van de specifieke kenmerken van jouw organisatie en het verbruik per automaat. Zo plannen wij voor de automaten in de fabrieken die in het weekend bemand zijn een (extra) vulmoment op vrijdagmiddag en maandagochtend. Dit zorgt ervoor dat er op deze locaties geen leegstand van de automaten plaatsvindt en jouw medewerkers altijd een beschikbare automaat tot hun beschikking hebben.

Kom je er niet uit?

We staan voor je klaar!