Het 'WE PROUDLY SERVE STARBUCKS®' koffieconcept

VERSTERK UW DRANKENAANBOD

 

Het 'We Proudly Serve Starbucks®' koffieconcept biedt oplossingen op maat van alle zakelijke behoefte en biedt een premium koffie-ervaring die bekend en geliefd is bij consumenten over de hele wereld.

WAT IS HET 'WE PROUDLY SERVE STARBUCKS®' KOFFIECONCEPT?

WAT IS HET 'WE PROUDLY SERVE STARBUCKS®' KOFFIECONCEPT?

Met het 'We Proudly Serve Starbucks® koffieconcept' kunt u uw klanten een uitgebreide keuze Starbucks®-dranken aanbieden. Het aanbieden van Starbucks® dranken is meer dan alleen een geweldige kwaliteitskoffie. Met het 'We Proudly Serve Starbucks®' koffieconcept kunt u rekenen op de beste training en ondersteuning in zijn klasse, zodat u de beleving kunt verbeteren, consumenten kunt aantrekken en de omzet kunt verhogen.

FLEXIBLE OPLOSSNG OP UW MAAT

FLEXIBLE OPLOSSNG OP UW MAAT

De zelfbedieningsoplossing uit het 'We Proudly Serve Starbucks®' koffieconcept biedt een geautomatiseerde ervaring, waarbij consumenten zichzelf een ruime keuze aan Starbucks®-dranken kunnen serveren, gemaakt van verse bonen en echte melk. Deze zelfbedieningsoplossingen zijn verkrijgbaar als modulaire table top en als vrijstaande eenheden die in elke omgeving passen, met een optie voor een cashless betaalsysteem. Wat uw eisen ook zijn, de flexibele koffieconcepten zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. 

SELECTA EN HET 'WE PROUDLY SERVE STARBUCKS®' KOFFIECONCEPT

SELECTA EN HET 'WE PROUDLY SERVE STARBUCKS®' KOFFIECONCEPT

We hebben bij Selecta de favoriete koffiemerken van de hele wereld samengebracht . Als Europees toonaangevende leverancier van voedings- en drankoplossingen bieden we een ongeëvenaarde servicekwaliteit - elke dag of zo vaak u maar wenst. Met het grootste netwerk van servicemonteurs en operators in Europa installeren wij uw nieuw zelfbedieningsconcept, zodat uw klanten onderweg en op hun werkplek van Starbucks® kunnen genieten. 

STARBUCKS® DRANKEN OP UW WERKPLEK

STARBUCKS® DRANKEN OP UW WERKPLEK

 

From great coffee in convenient locations, to consistent, high-quality beverages and compact solutions, you can extend the We Proudly Serve Starbucks® Coffee Programme to your office locations with our premium self-serve solutions.

Van geweldige koffie op praktische locaties, tot consistente, hoogwaardige dranken en compacte oplossingen, u kunt het We Proudly Serve Starbucks® koffie concept ook uitbreiden naar uw kantoorlocaties met onze hoogwaardige zelfbedieningsoplossingen.

MEER INFO

Geïnteresseerd in dit concept? Vraag meer informatie aan!

vraag een meer info of een offerte

Geïnteresseerd een van onze oplsossingen? Vul dan dit korte formulier in en een van onze experts zal binnenkort contact met u opnemen. Of u kunt ons een e-mail sturen naar infobe@selecta.com of bellen naar 03 870 82 00

Reden aanvraag

Door het indienen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden van ons Privacybeleid.

Nog niet gevonden waar je naar op zoek bent?

We helpen je graag