We Proudly Serve Starbucks

We Proudly Serve Starbucks  is een hoogwaardig zelfbedieningsconcept voor dranken dat de authentieke Starbucks-ervaring naar de werkplek of naar klanten onderweg brengt.

Lees meer

Snack Market

Vending opnieuw uitgevonden met de Snack Market

ontdek de SNACK MARKET

Pelican Rouge

Al meer dan 150 jaar meesters in het selecteren, melangeren en branden van de beste koffies. Met Pelican Rouge in jouw organisatie sta je garant voor de perfecte kop koffie.

Lees meer

Selecta Safety Station

Bied uw medewerkers, bezoekers en klanten 24/7 maximale COVID-19 hygiëne en veiligheid.

ontdek de SAFETY STATION

Make the day work

Selecta biedt koffieconcepten en fris, snack & fresh food oplossingen voor kantoor en onderweg. Samen met onze klanten maken wij het verschil in koffiebeleving. Een goede kop koffie voor ieder moment: Make the day work!

Meer over ons

FOODIES 24/7 at work

Ook op zoek naar een veilige catering oplossing?

Werknemers zijn minder vaak en op wisselende tijden aanwezig op kantoor. Deze trend stelt andere eisen aan het aanbod van food and beverage. Met Foodies hebben werknemers 24/7 toegang tot gevarieerd en gezond eten en drinken.

ontdek de nieuwe FOODIES

A taste of Italy in every cup

Ervaar de authentieke Italiaanse smaak van eersteklas Lavazza koffie. Onze partnerschap met Lavazza brengt een excellente koffiebeleving naar jouw organisatie of een 'Out of Home' locatie.

Lees meer

We Proudly Serve Starbucks workplace

We Proudly Serve Starbucks  - Workplace is een premium zelfbedieningsconcept voor dranken waardoor u op het werk kunt genieten van de echte Starbucks-ervaring. ​

Lees meer

Koffiemachines en catering concepten voor uw werkplek

Of je nu op zoek bent naar een state-of-the-art koffiemachine, een waterkoeler of een cateringconcept voor fris, snacks of food, Selecta heeft voor elk type organisatie een oplossing op maat. Door onze intensieve partnerships met internationale merken én lokale koffiebranderijen kunnen wij bieden wat jij zoekt. In welke sector je ook werkzaam bent. Zo bieden we de ultieme koffiebeleving die bij jouw organisatie past. 

Met zo'n 350 medewerkers staan we iedere dag voor je klaar.

Bekijk onze koffie- en cateringconcepten

Voor iedere sector een passend (koffie)concept

We staan voor je klaar

Kan ik je helpen?

Kan ik je helpen?

Ik ben Tim Goossens, algemeen directeur van Selecta Belgium. Wij zetten ons elke dag in om je de best mogelijke service te bieden.

Maar ook als er onverhoopt iets niet helemaal loopt zoals verwacht, staan wij voor je klaar. Geraakt je er niet uit? Dan mag je mij ook altijd persoonlijk contacteren:

 

Tim Goossens
T: +32 475 863 280
E: tim.goossens@selecta.com

Veel meer dan alleen een koffiemachines